**How Many Seconds Are There In A Year**

### Screen How many seconds are there in a year?

January 12, February 2, March 2, etc., etc., etc.

I think this is the answer because it is part of jokes and riddles .......

I just told

So, there are 365 days in a year, there are 24 hours in a day, there are 60 minutes in an hour and there are 60 seconds in a minute, so:

365 * 24 = 8760 euros a year

8760 * 60 = 525,600 minutes each year

525,600 * 60 = 31,536,000 seconds in a calendar year (excluding leap years).

Normal year = 60 seconds * 60 minutes * 24 days * 365 days = 31,536,000 seconds

Leap year = 60 seconds * 60 minutes * 24 days * 366 days = 31622400 seconds

Or later

There are 12 days each day of the month

I would say 12, unless you count and say it's January 22, etc., then it'll be 24.